Menu
Inspiroidu

Meillä kaikilla on unelmia

Elämääni on mahtunut paljon unelmia. Olen uskaltanut unelmoida, mikä on tärkein osa unelmien saavuttamista, sillä siitä se kaikki lähtee. Seuraavaksi tärkeintä on ryhtyä toimiin unelmien toteutumisen edistämiseksi. Usein jo pienellä teolla saa ihmeitä aikaan. Yksinkertaisuudessaan tämä voi tarkoittaa unelmasta ääneen puhumista, vaikka usein tämä on se pelottavin osa. Kun unelman sanoo ääneen, alitajunta alkaa työskentelemään tiedostamatta ja ohjaa automaattisesti kohti valintoja, jotka taas ohjaavat kohti unelmia ja niiden toteutumista.

Unelmiin ja niiden toteuttamiseen liittyy usein raha. Monta unelmaa jää toteuttamatta taloudellisen epävarmuuden pelossa. Yleensä onkin hyvä idea, että unelman toteuttamiseen valmistautuu taloudellisesti, jos vain suinkin pystyy. Liikkeelle voi lähteä pienin askelin. Tärkeintä on suunnitelma ja sen noudattaminen. Hippu pitkäjänteisyyttä vaaditaan myös.

Toivon, että saat täältä työkaluja omien unelmien toteuttamiseen – liittyipä se esimerkiksi paremman otteen saamiseen omiin raha-asioihin liittyen, sijoitussalkun perustamiseen tai isompaan hankintaan. Pääasia, että opit ja inspiroidut!

Mistä sinä olet viimeksi unelmoinut? Haastan sinut tekemään edes yhden pienen asian unelmasi eteen jo tänään.

Ps. Kuvassa ihailemani meksikolaisen taiteilijan Frida Kahlon maalaus, jonka nimi on Viva la Vida, eli eläköön elämä. Frida eli omannäköistä elämää ja tämä näkyi myös tässä hänen viimeiseksi jääneessä teoksessaan (1954). Maalauksella on monta tärkeää merkitystä minulle, joista yksi on omien unelmien tavoittelu.

No Comments

    Leave a Reply