Menu
Inspiroidu

Terhin rahablogi muuttaa!

Kirjoittelin joulukuussa siitä, että inspiraationi blogin suhteen on ollut hukassa. Omalla kohdallani inspiksen puutteeseen vaikutti paljon se, että olen yli kaksi vuotta touhunnut Terhin rahablogin kanssa yksin ilman tiimiä. Yksinpuurtaminen alkaa automaattisesti puuduttamaan. Vaikka parhaimpina kuukausina Terhin rahablogin uniikit kävijämäärät lähentelivät tuhatta, tuntui että oma oppimiskäyräni (ja sitä myötä into) alkoi lässähtämään.

Olen ihminen, joka haluaa jatkuvasti kehittyä ja haastaa itseään. Sama alkoi näkymään blogin kanssa. Halusin kasvattaa ja kehittää Terhin rahablogia, mutta yksin, vaativan päivätyön ohella, tämä olisi vaatinut aikamoisia ponnistuksia. Tuntui, että junnasin paikallani.

Kaipasin yhteisöllisyyttä, uuden oppimista ja sitä, että joku haastaa minua ponnistelemaan parempaan laatuun, säännöllisyyteen ja kenties lisätulojen hankintaan.

Sattumoisin Rahamedian Niina oli käynyt lukemassa kirjoitukseni ja sovimme, että katsomme olisiko meillä synergioita blogien suhteen. Gut feeling jo ennen tuota keskustelua oli, että Rahamedialle siirtyminen olisi oikea päätös. Suomessa ei ole toista samankaltaista raha-asioihin keskittyvää verkkomediaa. Niinan tapaamisen jälkeen tammikuussa intuitioni vahvisti, että tämä olisi oikea liike tässä vaiheessa.

Sovimme, että katsomme asiaa keväämmällä, kun molempien hektinen alkuvuosi olisi vähän rauhoittunut. Niinpä meidän muuton ja pitkän työprojektin päättymistä seuraavan loman jälkeen rupesin maaliskuussa tekemään käytännön järjestelyjä Rahamedian kanssa aiheeseen liittyen. Yhtäkkiä tuntui taas, että kaikki tapahtui samaan aikaan: uusi koti, pitkän projektin päättyminen ja uusia tuulia blogin kanssa.

Tällä viikolla viimein iso uutinen julkaistiin ja olen nyt virallisesti Rahamedian bloggaajien listoilla 😊 Blogiani pääsee lukemaan nyt täältä.

Halusin tulla tänne kuitenkin vielä kertomaan mikä oikeastaan muuttuu:

  • Tämän osoitteen alla en tule julkaisemaan enää tämän postauksen jälkeen, sillä blogini siirtyy Rahamedian alle.
  • Terhin rahablogin Instagram säilyy edelleen itsenäisenä ja jatkaa toimintaansa kuten ennenkin.
  • Tulen säilyttämään tämän vanhan domainin ja verkkosivutkin vielä jonkun aikaa, jotta uutinen tavoittaa kaikki, eikä vuosien työ katoa yhtäkkiä taivaan tuuliin.

Olen valtavan innoissani tästä muutokset, sillä juuri tätä olin kaivannut. Bloggaajien määrällä mitattuna Rahamedia on Suomen suurin raha-asioihin keskittyvä verkkomedia, joka on saanut tunnustustakin sijoituspiireissä. Potentiaali on valtava ja haluan olla mukana tällä huikealla matkalla.

Samaan aikaan on tietysti katkeransuloista sanoa heipat tälle platalle. Kiitos siis kaikille teille, jotka olette olleet alusta asti mukana. Kaksi ja puoli vuotta meni nopeasti! Toivottavasti saan teidät mukaani Rahamedian seuraajaksi.

Tästä alkaa uusi jännittävä vaihe Terhin rahablogille! Perhoset vatsassani kertovat, että tästä seuraa ainoastaan upeita mahdollisuuksia tulevaisuudessa <3

No Comments

    Leave a Reply