Menu
Asuminen / Sijoittaminen

Vuokra-asunto, omistusasunto vai kenties sijoitusasunto?

Vierailin viime marraskuussa uudessa Helpomman asumisen puolesta -podcastissa. Podcast on nyt julkaistu Spotifyssa ja pääset jaksoon tästä.

Jaksossa “Asuminen ja raha” kerron mm. miksi olemme päättäneet asua vuokralla. Tästä kerron myös omassa postauksessa täällä blogin puolella. Keskustelemme lisäksi asuntolainaan liittyvistä asioista, siitä mikä on kohtuullinen asumiskustannus, mitä kustannuksia omistusasumiseen liittyy ja mitä riskejä asuntolainassa on.

Käsittelemme tietenkin myös sijoittamista, niin rahastoihin, osakkeisiin kuin asuntoihin liittyen. Asuntosijoittaminen ei ole minulle tuttu aihe, sillä olen keskittynyt pörssiin. Podcastin host Tomi puolestaan on sijoittanut asuntoihin viitisen vuotta. Saimmekin tästä hyvää keskustelua aikaiseksi sijoittamismuotojen eroihin liittyen.

Helpomman asumisen puolesta -ohjelma on kiinteistönvälitykseen erikoistuneen Tokko Groupin operoima ja sitä hostaa firman perustaja Tomi Hyttinen. Tomi on kokenut yrittäjä, jonka spesialiteettia on etenkin asuntojen flippaaminen, eli huonokuntoisten asuntojen remontoiminen ja myynti. Tämä on yksi tapa kasvattaa varallisuutta. Tokko groupia voi seurata Instagramissa tilillä tokkogroup.

Kuuntele jakso ja kerro mielipiteesi aiheesta!

No Comments

    Leave a Reply